Catherine the Great Season 1 / Екатерина Велика Сезон 1 (2019)

Catherine the Great Season 1 / Екатерина Велика Сезон 1 (2019)

Catherine the Great Season 1 / Екатерина Велика Сезон 1 (2019)
Драма Исторически Сериали
4 x 60 мин. 6.3 33 278

Catherine the Great Season 1 / Екатерина Велика Сезон 1 (2019)

Loading...
Година: 2019
Държава: Великобритания
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Филип Мартин
Участват: Рори Киниър, Джина Маккий, Хелън Мирън, Джорджина Бийдъл, Камила Боргесани, Томас Дохърти, Андрю Ротни, Антония Кларк, Джейсън Кларк, Фил Дънстър, Адам Ел Хагар, Джорджина Хейл
Времетраене: 4 x 60 мин.
Рейтинг: 6.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7243884/

Драма от четири части, която ни потапя в политическия смут и сексуалните интриги в двора на най-могъщата жена монарх в историята. Екатерина Велика властва над Русия почти половин век. Тя е решителна, независима, изключително интелигентна и сексуално освободена – определението за съвременна жена. Минисериалът проследява последните години от царуването ѝ и страстната ѝ афера с генерал Григорий Потьомкин.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.