Trapped Season 2 / В капан Сезон 2 (2018)

Trapped Season 2 / В капан Сезон 2 (2018)

Trapped Season 2 / В капан Сезон 2 (2018)
Драма Мистерия Европейски Сериали
10 x 60 мин. 8.1 76 086

Trapped Season 2 / В капан Сезон 2 (2018)

Година: 2018
Държава: Исландия
Жанр: Сериали, Драма, Мистерия
Режисьор: Baltasar Kormákur
Участват: Ólafur Darri Ólafsson, Ilmur Kristjánsdóttir, Ингвар Егерт Сигурдсон, Björn Hlynur Haraldsson, Baltasar Breki Samper, Nína Dögg Filippusdóttir, Steinunn Ólína Þorsteinsdóttir, Þorsteinn Gunnarsson, Thorsteinn Bachmann, Бярн Хенриксен, Sigrún Edda Björnsdóttir, Йохан Сигурдарсон, Палми Гестсон
Времетраене: 10 x 60 мин.
Рейтинг: 8.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3561180/

Когато ферибот превозва 300 пътници от Дания към малко исландско градче, започва да пада тежък сняг. Фериботът не може да напусне преди да отмине бурята, главния път в града е непроходим. Осакатено и разчленено тяло изплува на брега, непознат мъж е убит само преди няколко часа. Шефът на местната полиция, Андри Олафсон, чийто личен живот се разпада, осъзнава, че убиец е слязъл в града му. Мълвата се разнася бързо, реда се превръща в хаос. Пътниците на ферибота и жителите на града разбират, че всички са възможни заподозрени и че убиецът е в капан между тях.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.