Pan Am Season 1 / Пан Ам Сезон 1 (2011)

Pan Am Season 1 / Пан Ам Сезон 1 (2011)

Pan Am Season 1 / Пан Ам Сезон 1 (2011)
Драма Сериали
14 x 42 мин. 6.9 18 560

Pan Am Season 1 / Пан Ам Сезон 1 (2011)

Година: 2011
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Нанси Хълт Ганис, Джак Орман
Участват: Марго Роби, Кристина Ричи, Karine Vanasse, Кели Гарнър, Майк Фогел, Майкъл Моузли, Дейвид Харбър, Джереми Дейвидсън, Анабел Уолис, Ашли Грийн, Ерин Къмингс, Колин Донъл, Кал Парек
Времетраене: 14 x 42 мин.
Рейтинг: 6.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1826805/

Сериалът проследява живота на пилотите и стюардесите от известната американска компания "Пан Американ" в средата на 60-те години. След изключително добре приет пилотен епизод, привлякъл вниманието на над 11 милиона зрители, от АВС очакват сериалът да се превърне в голям хит. Само че рейтингът на втори епизод пада на малко над 7 милиона и половина зрители, за да стигне до 3-ти епизод, които една надвишава 6 милиона и така от компанията решават да излъчат само 25-те епизода от първия сезон и да не заснемат втори.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.