Pan Am Season 1 / Пан Ам Сезон 1 (2011)

Pan Am Season 1 / Пан Ам Сезон 1 (2011)

Pan Am Season 1 / Пан Ам Сезон 1 (2011)
Драма Сериали
14 x 42 мин. 6.9 4 342

Pan Am Season 1 / Пан Ам Сезон 1 (2011)

Loading...
Година: 2011
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Нанси Хълт Ганис, Джак Орман
Участват: Марго Роби, Кристина Ричи, Karine Vanasse, Кели Гарнър, Майк Фогел, Майкъл Моузли, Дейвид Харбър, Джереми Дейвидсън, Анабел Уолис, Ашли Грийн, Ерин Къмингс, Колин Донъл, Кал Парек
Времетраене: 14 x 42 мин.
Рейтинг: 6.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1826805/

Сериалът проследява живота на пилотите и стюардесите от известната американска компания "Пан Американ" в средата на 60-те години. След изключително добре приет пилотен епизод, привлякъл вниманието на над 11 милиона зрители, от АВС очакват сериалът да се превърне в голям хит. Само че рейтингът на втори епизод пада на малко над 7 милиона и половина зрители, за да стигне до 3-ти епизод, които една надвишава 6 милиона и така от компанията решават да излъчат само 25-те епизода от първия сезон и да не заснемат втори.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.