Heartless Season 1 / Безсърдечно Сезон 1 (2014)

Heartless Season 1 / Безсърдечно Сезон 1 (2014)

Heartless Season 1 / Безсърдечно Сезон 1 (2014)
Драма Мистерия Европейски Сериали
8 x 60 мин. 6.8 69 087

Heartless  Season 1 / Безсърдечно Сезон 1 (2014)

Година: 2014
Държава: Дания
Жанр: Драма, Мистерия, Европейски, Филми
Режисьор: Natasha Arthy, Kaspar Munk
Участват: Sebastian Jessen, Julie Zangenberg, Nicolaj Kopernikus, Allan Hyde, Frederikke Dahl Hansen, Julie Christiansen, Julie Grundtvig Wester, Thomas Ernst, Katrine Rosenthal, Marie Hammer Boda
Времетраене: 8 x 60 мин.
Рейтинг: 6.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2151454/

Софи и Себастиан са брат и сестра, белязани от обща мрачна тайна. За да оцелеят, те трябва да изсмукват енергията на околните. В отчаян опит да разберат как са се превърнали в свръхестествените същества и които са всъщност, те попадат в Отсмансгор – стара гимназия-пансион, която крие мрачни тайни. Дали двамата ще са достатъчно силни, за да понесат истината за самите себе си?


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.