Call the Midwife Season 1 / Призвание акушерка Сезон 1 (2012)

Call the Midwife Season 1 / Призвание акушерка Сезон 1 (2012)

Call the Midwife Season 1 / Призвание акушерка Сезон 1 (2012)
Драма БГ Аудио Сериали
6 x 60 мин. 8.4 46 066

Call the Midwife Season 1 / Призвание акушерка Сезон 1 (2012)

Година: 2012
Държава: Великобритания
Жанр: Драма, БГ Аудио, Сериали
Режисьор: Heidi Thomas
Участват: Хелън Джордж, Джени Агутър, Стивън Макган, Лора Мейн, Джуди Парфит, Линда Басет, Клиф Паризи, Виктория Йтес, Ванеса Редгрейв, Дженифър Кърби, Шарлот Ричи, Лейони Елиот, Брайони Хана
Времетраене: 6 x 60 мин.
Рейтинг: 8.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1983079/

Разчувстващ, интимен, забавен и най-вече достоверен поглед към живота на семействата и акушерките от Източен Лондон, през 50-те години. Базиран на известните мемоари на вече починалата Дженифър Уърт. Когато Джени пристига за първи път в Поплар, тя не знае нищо за трудностите, бедността и за самия живот. Прикрепена към сестрите-монахини от ордена на „Свети Нонат", Джени е част от екип акушерки, които посещават бъдещите майки, осигурявайки на бедните медицинската помощ, от която се нуждаят. Тук улиците гъмжат от деца и при само едно родилно отделение с осем легла, повечето раждания се случват у дома. Сериалът проследява Джени, която обикаля улиците, за да се среща с пациентките си, като Кончита, която кара 25-ата си бременност, или проститутката Мери, която е бременна само на 15. Поредицата предлага вълнуващ и задълбочен поглед към една общност, в навечерието на огромни социални промени.


Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.