Madam Secretary Season 1 / Госпожо Секретар Сезон 1 (2014)

Madam Secretary Season 1 / Госпожо Секретар Сезон 1 (2014)

Madam Secretary Season 1 / Госпожо Секретар Сезон 1 (2014)
Драма БГ Аудио Сериали
22 x 45 мин. 7.6 65 208

Madam Secretary Season 1 / Госпожо Секретар Сезон 1 (2014)

Година: 2014
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Barbara Hall
Участват: Теа Леони, Тим Дейли, Erich Bergen, Желко Иванек, Патина Милър, Кийт Карадин, Кетърин Хързър, Уолис Кюри-Ууд, Джефри Аренд, Себастиан Арселус, Еван Ро, Сара Рамирез, Бебе Нууърт
Времетраене: 22 x 45 мин.
Рейтинг: 7.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3501074/

Главната героиня Елизабет Маккорд е оттеглил се агент на ЦРУ, живееща в уютна къща с интелигентен и хубав съпруг и двете си деца. Идилията се нарушава, когато при нея се появява бившият й работодател, сега президент на САЩ, който я кани на поста на държавен секретар – на мястото на трагично загиналата в самолетен инцидент предишна такава.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.