Saving Hope Season 1 / Да запазиш надежда Сезон 1 (2012)

Saving Hope Season 1 / Да запазиш надежда Сезон 1 (2012)

Saving Hope Season 1 / Да запазиш надежда Сезон 1 (2012)
Драма БГ Аудио Сериали
13 x 43 мин. 7.6 57 317

Saving Hope Season 1 / Да запазиш надежда Сезон 1 (2012)

Година: 2012
Държава: Канада
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Morwyn Brebner, Malcolm MacRury
Участват: Ерика Дуранс, Майкъл Шанкс, Джулия Чан, Даниел Гилийс, Бенджамин Еърс, Husein Madhavji, Кристофър Търнър, Мишел Нолдън, Уенди Креусън, Джозеф Джомоу Пиер, Гленда Браганса, K. C. Collins, Салваторе Антонио
Времетраене: 13 x 43 мин.
Рейтинг: 7.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1954804/

След тежка автомобилна катастрофа, хирурга Чарли Харис изпада в дълбока кома и открива, че може да броди из болницата Hope-Zion в призрачна форма. Докато Чарли наблюдава живота в болницата от друго измерение, неговата годеница Алекс Рийд, която също е хирург, отчаяно се опитва да му спаси живота.

С помощта на лекаря Джоел Горан, Алекс прави всичко възможно, ден след ден, да се пребори с комата на Чарли и да върне надеждата в болницата.[media=https://www.youtube.com/watch?v=oe3WyhkynS4]

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.