Das Boot Season 1 / Подводницата Сезон 1 (2018)

Das Boot Season 1 / Подводницата Сезон 1 (2018)

Das Boot Season 1 / Подводницата Сезон 1 (2018)
Драма Военен БГ Аудио Сериали
8 x 60 мин. 7.4 67 842

Das Boot Season 1 / Подводницата Сезон 1 (2018)

Loading...
Година: 2018
Държава: Германия
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Johannes W. Betz, Tony Saint
Участват: Vicky Krieps, Клара Понсо, Винсънт Картайзър, Джеймс Д'Арси, Леонард Скайчър, Stefan Konarske, Райнер Бок, Франц Динда, Robert Stadlober, Klaus Steinbacher, Marvin Linke, Тиери Фримонт, Леонард Кунц
Времетраене: 8 x 60 мин.
Рейтинг: 7.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt5830254/

В есента на 1942-а в окупирана Франция подводница U-612 се подготвя за първото си плаване. Водени от капитан Клаус Хофман, 40 млади мъже, затворени в металния съд, се отправят на първата си мисия във все по-бруталната война. Когато напрежението се покачва, личности се сблъскват и лоялността започва да се разпада.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.