Lightfields / Светлинни полета

Lightfields / Светлинни полета

Lightfields / Светлинни полета
Драма Мистерия БГ Аудио Сериали
5 x 60 мин. 7.2 51 740

Lightfields / Светлинни полета

Година: 2013
Държава: Великобритания
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: David Schulner
Участват: Дакота Блу Ричардс, Джил Халфпени, Крис Маршъл, Дани Милър, Sam Hazeldine, Нийл Джаксън, Lucy Cohu, Карла Кроум, Дани Уеб, Софи Томпсън
Времетраене: 5 x 60 мин.
Рейтинг: 7.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2677314/

Свръхестествена поредица, чието действие се развива в три различни периода от време. Трагична смърт от 1944 г. безпокои живите с призрачни видения, за да гарантира, че истината ще се разкрие.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.