Откраднат живот Season 3 / Откраднат живот Сезон 3 (2017)

Откраднат живот Season 3 / Откраднат живот Сезон 3 (2017)

Откраднат живот Season 3 / Откраднат живот Сезон 3 (2017)
Драма БГ Аудио Български Сериали
57 x 42 мин. 8.5 170 736

Откраднат живот  Season 3 /  Откраднат живот Сезон 3 (2017)

Година: 2017
Държава: България
Жанр: Драма
Режисьор: Зорница София, Петър Вълчанов, Павел Веснаков, Станислав Дончев - Стамбата, Николай Костов
Участват: Стоян Алексиев, Мария Каварджикова, Александър Алексиев, Янина Кашева, Йоана Буковска-Давидова, Емил Марков, Радина Думанян, Димо Алексиев, Васил Банов, Мартина Вачкова, Ралица Паскалева, Дария Симеонова
Времетраене: 57 x 42 мин.
Рейтинг: 8.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt5724688/?ref_=nv_sr_2

„Откраднат живот“ е български сериал на лекарска тематика.
Сериалът е създаден по всички правила на жанра. Поредицата проследява драматичните обрати в съдбите на главните герои, случващи се на фона на динамичното ежедневие в голяма градска болница. Историите на героите се преплитат с наситените с напрежение случаи от лекарската практика. Изненадващи обрати и интересни сюжетни линии, изпълнени с любов, предателство, приятелство и трудни рискови решения са основните двигатели на интригата.
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.