Gold / Злато (2014)

Gold / Злато (2014)

Gold / Злато (2014)
Филми Комедия Драма Европейски
84 мин. 6.1 34 130

Gold / Злато (2014)

Година: 2014
Държава: Ирландия
Жанр: Филми, Комедия, Драма, Европейски
Режисьор: Niall Heery
Участват: James Nesbitt, Maisie Williams, David Wilmot, Kerry Condon, Steven Mackintosh
Времетраене: 84 мин.
Рейтинг: 6.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3134422/

Преди 12 години Алис напуска Рей, като взима дъщеричката им Аби със себе си, а него оставя в депресия. Когато баща му се разболява сериозно и го моли да види внучката си, преди да е станало прекалено късно, Рей се съгласява да потърси някогашното си семейство. Така разбира, че Алис се е омъжила за Франк – амбициозен инструктор по фитнес и някогашен учител по физкултура в училището на Рей, който планира да лансира нова революционна техника за бягане. Аби пък вече е тийнейджърка, която се занимава с бягане и е готова на всичко, за да се сдобие със златен медал, дори и да изпробва новата техника. Опитите на Рей да се сближи с дъщеря му водят след себе си хаос и много комични последствия.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.