Falling in Love / Да се влюбиш 1984

Falling in Love / Да се влюбиш 1984

Falling in Love / Да се влюбиш 1984
Филми Драма Романтичен
106 мин. 6.2 51 495

Falling in Love / Да се влюбиш 1984

Година: 1984
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Романтичен
Режисьор: Улу Гросбард
Участват: Мерил Стрийп, Харви Кайтел, Робърт де Ниро, Дейвид Кленън
Времетраене: 106 мин.
Рейтинг: 6.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0087233/

"ДА СЕ ВЛЮБИШ" е ярък пример за магията, която се ражда, когато две от най-големите звезди на Холивуд се съберат, за да създадат един специален филм.

Многократните носители на "Оскар" Робърт Де Ниро и Мерил Стрийп за втори път си партнират пред камерата след “Ловецът на елени”.

В "ДА СЕ ВЛЮБИШ" те изпълняват ролите на Франк Рафтис и Моли Гилмор, най-обикновени хора, чиято първа среща е резултат от намесата на съдбата, а втората – от личния им избор. Има само едно нещо, което застава между страстната, нова любов на Франк и Моли - и двамата вече са женени.

Това е вълнуваща съвременна дилема, която Де Ниро, Стрийп, и великолепния поддържащ актьорски състав ще разрешат с чувство и плам.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.