The Lake House / Къщата на езерото 2006

The Lake House / Къщата на езерото 2006

The Lake House / Къщата на езерото 2006
Филми Драма Романтичен БГ Аудио
99 мин. 6.7 79 721
How do you hold on to someone you've never met?

The Lake House / Къщата на езерото 2006

Година: 2006
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Романтичен, БГ Аудио
Режисьор: Алехандро Агрести
Участват: Кристофър Плъмър, Киану Рийвс, Сандра Бълок
Времетраене: 99 мин.
Рейтинг: 6.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0410297/

Д-р Кейт Фостър най-накрая е открила любовта. Проблемът е, че това е връзка от разстояние. Тя живее в центъра на Чикаго, той – край далечно, усамотено езеро. Има и още: тя е в 2006 година, той - в 2004.

Киану Рийвс и Сандра Бълок са заедно за първи път след „Скорост” в тази затрогваща история за любов извън границите на времето. Началото й започва, когато Кейт напуска прекрасната къща край езерото и оставя бележка за следващия наемател, архитекта Алекс Уайлър. Те започват кореспонденция и скоро осъзнават, че означават много един за друг... и че някакси живеят с разлика от две години.

Ще могат ли въобще да се срещнат? Какво ще се случи, ако се опитат? Омагьосващ и богат на чувства, „Къщата на езерото” е любовна история за 2004, за 2006, за вечни времена.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.