Operator / Оператор (2015)

Operator / Оператор (2015)

Operator / Оператор (2015)
Филми Екшън Трилър Драма
87 мин. 4.3 49 939
Whats your emergency?

Operator / Оператор (2015)

Година: 2015
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Екшън, Трилър, Драма
Режисьор: Амариа Олсън, Обин Олсън
Участват: Миша Бартън, Лука Гос, Вин Рамс, Майкъл Паре, Джилия Гуавара, Уолтър Хендрикс III, Тони Демил
Времетраене: 87 мин.
Рейтинг: 4.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3849692/

Когато дъщерята на ветеран оператора от центъра за спешни обаждания 911 Памела (Миша Бартън) е отвлечена и държана като заложница, той и нейния отделно живеещ съпруг Джеръми (Лука Гос), офицер от полицията, са отчаяни и останали, без какъвто и да е избор, освен да следват правилата на похитителя: изпращане на съобщения отправени до всички полицейски и противопожарни единици да се разпръсват по всички отдалечени места на територията на града... Не се знае кой или защо, единственото нещо, което се знае, е, че ако двамата не успеят дискретно да си сътрудничат един с друг - ще са единствено отговорни за улесняване на най-голямото престъпление в историята на града. Сега те трябва да се състезават срещу часовника, за да направят избора на живота си - да спасят града, или дъщерята.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.