Arlington Road / Паника на Арлингтън Роуд (1999)

Arlington Road / Паника на Арлингтън Роуд (1999)

Arlington Road / Паника на Арлингтън Роуд (1999)
Филми Екшън Трилър Драма
117 мин. 7.2 59 418
Your Paranoia Is Real.
Arlington Road / Паника на Арлингтън Роуд (1999)

Arlington Road / Паника на Арлингтън Роуд (1999)

Година: 1999
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Екшън, Трилър, Драма
Режисьор: Марк Пелингтън
Участват: Хоуп Дейвис, Тим Робинс, Джоан Кюсак, Джеф Бриджис, Мейсън Гембъл
Времетраене: 117 мин.
Рейтинг: 7.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0137363/

“Паника на Арлингтън роуд” е напрегнат психологически трилър за приятелството и предателството, подлостта и измамата, недоверието към външния вид и неотделимостта на доброто от злото. Решен в стила на Хичкок, филмът ефектно преплита преследването и параноята, разследването и воайорството.

Майкъл Фарадей (Джеф Бриджис) е наскоро овдовял преподавател по история, който живее с 10-годишния си син Грант (Спенсър Кларк) в предградията на Вашингтон. Загубата преди две години на съпругата на Майкъл и майката на Грант (младши агент на ФБР, убит по време на акция) все още населява спомените на баща и син.

По странно стечение на обстоятелствата Майкъл и Грант се сприятеляват с Оливър и Черил Ланг (Тим Робинс и Джоан Кюсак) - жизнерадостно, типично американско семейство, току-що настанило се в предградията. Родителите правят всичко възможно, за да спечелят Майкъл и Грант на своя страна, и съвсем скоро Грант и синът на семейство Ланг, Брейди (Мейсън Гембъл) стават неразделни приятели. Най-накрая дългият период на траур изглежда приключил.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.