The Condemned 2 / Осъдените 2 (2015)

The Condemned 2 / Осъдените 2 (2015)

The Condemned 2 / Осъдените 2 (2015)
Филми Екшън Трилър
90 мин. 4.3 123 072
The world's deadliest game is back online

The Condemned 2 / Осъдените 2 (2015)

Година: 2015
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Екшън, Трилър
Режисьор: Roel Reine
Участват: Wes Studi, Steven Michael Quezada, Bill Stinchcomb, Alex Knight, Dylan Kenin, Michael Sheets, Morse Bicknell, Mark Sivertsen, Merritt C. Glover, Matthew Page, Ранди Ортън, Ерик Робъртс
Времетраене: 90 мин.
Рейтинг: 4.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt4151192/

Уил Танер е от хората, които за себе си са избрали професията "ловец на глави". Но когато веднъж той попада в сериозна неприятност е задържан от полицията, където получава присъда. Уил заедно с бившия си екип са принудени да се бият помежду си до смърт пред обективите на камерите, като част от една игра, която е предназначена за публично разпространение.
Залозите са направени и е време осъдените да доказват в жестоки обстоятелства максимума от своите способности: да се сражават и да избягват капаните заложени за тях, да бъдат смели и находчиви ...

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.