Deep Dark Canyon / Дълбоко в тъмния каньон (2012)

Deep Dark Canyon / Дълбоко в тъмния каньон (2012)

Deep Dark Canyon / Дълбоко в тъмния каньон (2012)
Филми Трилър Драма
90 мин. 5.1 45 907
Shoot Kill Run Hide
Deep Dark Canyon / Дълбоко в тъмния каньон (2012)

Deep Dark Canyon / Дълбоко в тъмния каньон (2012)

Година: 2012
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Трилър, Екшън
Режисьор: Аби Леви, Силвър Три
Участват: Тед Ливайн, Спенсър Трийт Кларк, Мартин Стар, Майкъл Боуен, Жюстин Бейтман
Времетраене: 90 мин.
Рейтинг: 5.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1646212/

Блуум Таун е шериф в малко градче, който работи под ръководството на влиятелния кмет Дик Каваноу, чиито клан контролира местността от десетилетия. Когато двамата млади синове на Блуум, Нейт и Скайлър, по случайност прострелват кмета докато са на лов на елени дългогодишната вярност на шерифа към клана Каваноу е поставена на изпитание.

За да спаси брат си непълнолетният Скайлър поема вината за стрелбата, а членовете на семейство Каваноу използват връзките си за да го държат в ареста и да бъде съден като възрастен.

Отчаян и изпълнен с вина, Нейт измъква Скайлър от затвора и слага началото на серия от незаконни актове, които ги отпращат дълбоко в местната гориста местност. Изправен пред сложна морална дилема баща им Блуум трябва да избира между дълга си да открие и арестува бегълците и любовта към синове си.
Deep Dark Canyon / Дълбоко в тъмния каньон (2012)Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.