Gabriel's Rapture: Part One / Екстазът на Габриел Част 1 (2021)

Gabriel's Rapture: Part One / Екстазът на Габриел Част 1 (2021)

Gabriel's Rapture: Part One / Екстазът на Габриел Част 1 (2021)
Филми Романтичен
95 мин. 5.7


Година: 2021
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Романтичен
Режисьор: Тоска Мъск
Участват: Мелани Занети, Джулио Берути, Джеймс Андрю Фрейзър, Марго Брук, Агнес Олбрайт, Пурва Беди, Сахар Бибиян, Ники Бъгс, Седрик Кенън, Томазо Де Сантис, Дженифър Кун, Джей Нател, Нед Ван Занд, Кристиан Вит, Никитта С.
Времетраене: 95 мин.
Рейтинг: 5.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt11641654/

Страстна история за бягството на един мъж от личния му ад, докато се опитва да спечели невъзможното – прошка и любов.
Загадъчния секси учен професор Гейбриъл Емерсън, който е привлечен необяснимо от бившата си студентка Джулия Мичъл. Чрез тяхната връзка, Гейбриъл поема на пътуване, което ще го принуди да разкрие мистерията на общото им минало и да се изправи срещу многобройните си демони. Непорочната Джулия Мичел също си има своите черни сенки и двамата стъпка по стъпка поемат един към друг, за да се справят заедно с тъмните си страни и да намерят пътя, извеждащ ги от ада, в който са живели. Това сближаване е и взаимното им съблазняване, в което има много нежност, романтика, чувственост и страст.
Базиран по роман на Силвейн Рейнард.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.