The Fatal Raid / Фатален Рейд (2019)

The Fatal Raid / Фатален Рейд (2019)

The Fatal Raid / Фатален Рейд (2019)
Филми Екшън Комедия Драма Азиатски
91 мин. 3.8

The Fatal Raid / Фатален Рейд (2019)

Година: 2019
Държава: Китай, Хонконг
Жанр: Филми, Екшън, Комедия, Драма, Азиатски
Режисьор: Джаки Лий
Участват: Аарон Богс, Син-Ханг Чиу, Жана Хо, Джейд Люнг, Мин Чен Лин, Патрик Там, Илейн Танг, Майкъл Тонг, Чиу Хой Йеунг, Кристи Йеунг, Хиди Ю, Ман-кит Юан
Времетраене: 91 мин.
Рейтинг: 3.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt10619512/

Суперинтендант Там (Патрик Там) не може да забрави провалена акция отпреди 20 тодини. Операция по задържането на търговци на оръжие в Макао завършва с гибелта на полицаи и цивилни, както и негов близък приятел. Инспектор Фон (Джейд Люн) също участва в тази операция и по време на престрелка случайно прострелва свой колега в главата. 20 години по-късно Там и Фон получават нова задача и миналото, което толкова се опитваха да забравят, отново напомня за себе си.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.