Bull / Бул (2021)

Bull / Бул (2021)

Bull / Бул (2021)
Филми Трилър
88 мин. 6.4

Bull / Бул (2021)

Година: 2021
Държава: Великобритания
Жанр: Филми, Трилър
Режисьор: Пол Андрю Уилямс
Участват: Адам Ксандър Анджелидес, Айви Амелия Анджелидес, Лоис Брабин-Плат, Хенри Чарлз, Аджай Чабра, Крис Когхил, Дейвид Констант, Елизабет Кънсел, Джейк Дейвис, Робърт Идън, Кевин Харви, Дейвид Хейман, Робин Хелиър, Нийл Маскел, Лора Макалпайн, Джейсън Милиган, Ясин Мхичен
Времетраене: 88 мин.
Рейтинг: 6.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt13266998/

Бул живее повече десет години в изгнание, след което решава да се върне по родните си места, за да отмъсти на всички, които са го предали и преди десет години са го отделили от единствения му син. Главната му цел е босът на бандитската групировка, но за да стигне до него той трябва да действа жестоко и решително, унищожавайки всички по пътя си.
Престъпниците също са готови да отговорят.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.