Tokyo Revengers / Токийски отмъстители (2021)

Tokyo Revengers / Токийски отмъстители (2021)

Tokyo Revengers / Токийски отмъстители (2021)
Филми Екшън Фантастика Драма Азиатски
120 мин. 7.2

Tokyo Revengers / Токийски отмъстители (2021)

Година: 2021
Държава: Япония
Жанр: Филми, Екшън, Фантастика, Драма, Азиатски
Режисьор: Цутому Ханабуса
Участват: Такуми Китамура, Юки Ямада, Рьо Йошизава, Йосуке Сугино, Мио Имада, Нобуюки Сузуки, Гордън Мейда, Хироя Шимизу, Хаято Исомура, Шотаро Мамия, Казуки Хорике, Йошики Минато
Времетраене: 120 мин.
Рейтинг: 7.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt11923304/

Ханагаки (Такуми Китамура) е неудачник, който живее в малък апартамент, а шефката му се отнася с него като с абсолютен идиот. Един ден, докато гледа новините, Ханагаки научава, че бившето му гадже от прогимназията - Хината Тачибана (Мио Имада) и нейният по-малък брат са убити от криминална група, известна под името “Манджи”. Когато изглежда, че няма как да стане по-зле, той се озовава 10 години назад във времето, отново в прогимназията…

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.