Solomon and Gaenor / Соломон и Гейнор (1999)

Solomon and Gaenor / Соломон и Гейнор (1999)

Solomon and Gaenor / Соломон и Гейнор (1999)
Филми Драма Романтичен
105 мин. 6.8


Година: 1999
Държава: Великобритания
Жанр: Филми, Драма, Романтичен
Режисьор: Пол Морисън
Участват: Йоан Гръфъд, Ниа Робъртс, Сю Джоунс Дейвис, Уилям Томас, Марк Луис Джоунс, Дейвид Хорович, Сирил Шейпс, Джулиън Луис Джоунс
Времетраене: 105 мин.
Рейтинг: 6.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0181830/

В началото на ХХ век в Уелс (през 1911) младият евреин Соломон се препитава с дребна търговия, принуден да прикрива своя произход. Така, продавайки стоки от врата на врата, се запознава с красива скромна девойка от дълбоко религиозно християнско семeйство, с властeн баща и с ревнив брат, ненавиждащ евреите. Соломон и Гейнор се влюбват. Младата жена забременява и очаква да се оженят, тя още не е разбрала истината, която ги разделя, но Соломон е наясно, че нито неговите, нито нейните родители ще приемат такъв брак. По това време започват и антиеврейски размирици. Влюбените са разделени от своите фамилии и бунтовете, но Соломон ще направи всичко възможно, за да види своето дете.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.