The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning / Тексаско клане: Началото (2006)

The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning / Тексаско клане: Началото (2006)

The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning / Тексаско клане: Началото (2006)
Филми Трилър Ужаси
91 мин. 5.8
Вижте раждането на страха

The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning / Тексаско клане: Началото (2006)

Година: 2006
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Трилър, Ужаси
Режисьор: Джонатан Либесман
Участват: Джордана Брустър, Тейлър Хандли, Диора Беърд, Мат Бомър, Роналд Лий Ърми, Андрю Бринярски, Ли Търджесен, Терънс Еванс, Кети Ламкин
Времетраене: 91 мин.
Рейтинг: 5.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0420294/

Вижте раждането на страха.
По-шокиращо от края е единствено началото. Включете се в това смразяващо кръвта пътуване към самото сърце на злото, вижте как Томас Хюит се превръща в омразния и умопомрачен сериен убиец Ледърфейс. Роден в ужасяващи условия и изоставен като бебе, той е намерен и прибран от побърканото семейство Хюит.
Догато расте под патологичните им родителски грижи, Томас развива ненаситен апетит към моторните триони и мъченията – за нещастие на четирима тийнейджъри, заловени от съмнителния местен „шериф” и отведени в садистичния дом на ужасите на семейство Хюит. Там тийнейджърите трябва да се бият за живота си, докато Томас отприщва смъртоносната си похот и се ражда Ледърфейс.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.