Lorelei / Лорелай (2021)

Lorelei / Лорелай (2021)

Lorelei / Лорелай (2021)
Филми Драма
111 мин. 6.2

Lorelei / Лорелай (2021)

Година: 2021
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Драма
Режисьор: Сабрина Дойл
Участват: Джена Малоун, Пабло Шрайбър, Раян Финдли, Кори Айлис, Дейвид Холкуист, Джеймс Прат, Куин Либлинг, Гретчен Корбет
Времетраене: 111 мин.
Рейтинг: 6.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6461318/

Уейланд (Пабло Шрайбър) е прекарал 15 години зад решетките за въоръжен грабеж. Когато излиза на свобода, той се връща в работническото градче, където е израснал. Там подновява връзката с приятелката си от гимназията Долорес (Джена Малоун), която вече е самотна майка, бореща се с издръжката и възпитанието на трите си деца. Скоро след като се събират, Уейланд се мести в дома на шумното семейство и неохотно се превръща във втория баща, от когото децата имат толкова голяма нужда. Докато се опитва да спечели достатъчно пари, за да издържа новото си семейство, Уейланд се натъква на изкушения от своето тъмно минало. Долорес пък не се отказва от старата си мечта от времето преди да стане майка - да започне нов, по-щастлив живот в Лос Анджелис.  

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.