Турист / Турист (2021)

Турист / Турист (2021)

Турист / Турист (2021)
Филми Екшън Руски
94 мин.


Година: 2021
Държава: Русия
Жанр: Филми, Екшън, Руски
Режисьор: Андрей Щербинин
Участват: Алексей Шевченков, Александр Барановский, Владимир Петров, Евгений Терских, Флавия-Гертруда Мбайабе, Уилфред Уильямс, Сергей Воробьёв
Времетраене: 94 мин.
В Централноафриканската република работят руски инструктори, които обучават армията по молба на местното правителство. Русия изпраща няколкостотин военни и тежка техника за подкрепа на правителството. Ситуацията в републиката се изостря преди президенските и парламентарните избори.
[media=https://www.youtube.com/embed/ICxy3YCWXlc]
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.