Jack Hunter and the Lost Treasure of Ugarit / Джак Хънтър и изгубеното съкровище на Угарит (2008)

Jack Hunter and the Lost Treasure of Ugarit / Джак Хънтър и изгубеното съкровище на Угарит (2008)

Jack Hunter and the Lost Treasure of Ugarit / Джак Хънтър и изгубеното съкровище на Угарит (2008)
Филми Екшън Приключенски Фентъзи
94 мин. 5.3 132 272

Jack Hunter and the Lost Treasure of Ugarit / Джак Хънтър и изгубеното съкровище на Угарит (2008)

Година: 2008
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Екшън, Приключенски, Фентъзи
Режисьор: Тери Кънингам
Участват: Иван Сергей, Джоан Кели, Тур Райфанщейн, Сюзън Уард
Времетраене: 94 мин.
Рейтинг: 5.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1412353/

Джак Хънтър , ловец на съкровища и авантюрист търсещ приключения, краде древен клинопис от частен музей във Франция. Джак моли своя баща, професор Фредрик Шафър да изучи откраднатото съкровище, но Фредерик бива убит и каменният фрагмент отново е откраднат. Професор Фредрик Шафър вярвал, че хората на Угарит - град в Сирия, изчезнал по време на управлението на Фараона, криели несметни богатства. Джак Хънтър е един от малкото археолози, които могат да преведат угаритските текстове, обаче той никога не подкрепил теорията на професора за скритото съкровище. Преди да бъде убит, Фредерик намерил улика, която могла да докаже неговото твърдение. Джак отива в Сирия, където се среща с Надя Рамадан , министър на археологията на Сирия. Надя мисли, че Джак идва в Сирия, само за да открадне историчесите артефакти и да ги продаде на търг на висока цена.Тя и нейния помощник Тарик Калиф придружават Джак Хънтър, който се опитва да разбере кой и как е убил професор Фредерик. По време на пътуването Джак открива, че съкровището наистина съществува. Джак, Надя и Тарик обикалят Сирия, Египет и Турция опитвайки се да намерият изгубеното съкровище на Угарит преди Алберт Литман , който се опитва да го вземе за себе си и за руската мафия...
[media=https://www.youtube.com/embed/7-b7oavHjJQ]
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.