Petit pays / Малка страна (2020)

Petit pays / Малка страна (2020)

Petit pays / Малка страна (2020)
Филми Драма Европейски
111 мин. 6.7 75 563
When The Innocence Of Childhood Faces History

Petit pays / Малка страна (2020)

Година: 2020
Държава: Франция, Белгия
Жанр: Филми, Драма, Европейски
Режисьор: Ерик Барбие
Участват: Изабел Кабано, Жан-Пол Рув, Джибрил Ванкопенол, Дайла дьо Медина, Вероника Варга, Тао Монладжа, Нелсън Мембе, Браян Гакваву, Кени Хъбауиве, Бени Бумако
Времетраене: 111 мин.
Рейтинг: 6.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt9665968/

В което и кътче на Земята да расте едно дете то вижда и усеща света по съвсем различен начин от възрастните. Приема го по-дълбоко, възприема го по-остро, независимо дали е само полъх на вятъра, неприятна фраза на връстник или недомлъвка на родител. Адаптацията на световния бестселър разказва историята на Габи - обикновено момче, също като останалите, но детството му свършва много по-рано от необходимото, в момента, когато целият свят около него е обхванат от пламъците на войната.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.