Treasure Island / Островът на съкровищата (1990)

Treasure Island / Островът на съкровищата (1990)

Treasure Island / Островът на съкровищата (1990)
Филми Екшън Приключенски
132 мин. 7.1 58 624
Sail the high seas. Battle the pirates. Live the adventure.

Treasure Island / Островът на съкровищата (1990)

Година: 1990
Държава: Великобритания, САЩ
Жанр: Филми, Екшън, Приключенски
Режисьор: Фрейзър Кларк Хистън
Участват: Чарлтън Хестън, Крисчън Бейл, Оливър Рийд, Кристофър Лий, Ричард Джонсън, Джулиан Гловър, Исла Блеър, Джон Абът, Джеймс Космо, Пийт Постълуейт, Брет Фенси, Стивън Макинтош
Времетраене: 132 мин.
Рейтинг: 7.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0100813/

Младият Джим Хоукинс работи с майка си в странноприемницата „Адмирал Бенбоу“. Един ден в нея пристига капитан Били Боунс, който умира в хана, обсаден от пирати, водени от слепия Пю. Младежът и майка му се борят с нападателите и откриват карта на съкровище, която търсят и пиратите. Джим заминава с кораба "Испаньола" заедно със скуайър Трелони и д-р Ливзи), за да намерят съкровището, което се намира на мистериозен остров. При пристигането си на острова се оказва, че корабният готвач Дългия Джон Силвър и голяма част от членовете на екипажа са пирати искат легендарното съкровище на капитан Флинт за себе си. Джим помага на скуайъра и екипажа на "Испаньола" да оцелеят след бунта и да се борят срещу хората на Силвър, които са превзели кораба...
[media=http://www.youtube.com/watch?v=p1QThmO1J2E]
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.