Oleg / Олег (2019)

Oleg / Олег (2019)

Oleg / Олег (2019)
Филми Драма Европейски
108 мин. 6.7 51 611
Vacant position in Belgium. Slave.

Oleg / Олег (2019)

Година: 2019
Държава: Латвия, Литва, Белгия, Франция
Жанр: Филми, Драма, Европейски
Режисьор: Юрис Курсиетис
Участват: Валентин Новополский, Давид Огродник, Анна Прухняк, Гуна Зариня, Адам Шишковский, Маркос Адамантиадис, Роналд Беурмс, Паулус Чизинаускас, Жан-Анри Компере, Юрийс Дяконовс, Валентинас Круликовскис, Едгарс Самитис
Времетраене: 108 мин.
Рейтинг: 6.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7714770/

Олег е касапин, който мечтае да напусне Латвия, за да печели повече в някоя по-богата държава. Когато си намира работа във фабрика за месо в Брюксел, младият мъж е сигурен, че е открил ключа към по-добрия и охолен живот. Мечтите му обаче са разбити на пух и прах, когато го уволняват и е обвинен за инцидент, при който пияния му колега Кшищоф си отрязва пръста. Така Олег, който вече няма разрешително за работа, попада в ръцете на полската мафия, чиито член Анджей го взема под крилото си. Олег започва да затъва все повече и повече в престъпния свят и скоро му става ясно, че вероятно няма да може да се прибере у дома.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.