Adu / Аду (2020)

Adu / Аду (2020)

Adu / Аду (2020)
Филми Драма
119 мин. 6.6 61 971

Adu / Аду (2020)

Година: 2020
Държава: Испания
Жанр: Филми, Драма
Режисьор: Салвадор Калво
Участват: Луис Тосар, Алваро Сервантес, Ана Кастило, Мустафа Омару, Микел Фернандес, Хесус Кароса, Адам Нуру, Заядия Дису, Ана Вахенер, Нора Навас
Времетраене: 119 мин.
Рейтинг: 6.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt9616700/

В отчаян опит да стигнат до Европа и приклекнали пред пистата в Камерун, шестгодишно момче и по-голямата му сестра чакат да се промъкнат в трюма на самолет. Недалеч от тях екозащитник съзерцава ужасния образ на слон, мъртъв и без бивни. Той не само трябва да се бори срещу бракониерството, но и ще трябва да заживее отново с проблемите на дъщеря си, наскоро пристигнала от Испания. На хиляди километри на север, в Мелиля, група полицаи се готвят да се изправят срещу яростната тълпа от африканци, които са започнали нападение над телената ограда, разделяща Европейския съюз от Африка. Три истории, обединени от централна тема, в която никой от главните герои не знае, че съдбите им са осъдени да се пресичат и че животът им никога повече няма да бъде същият.
Филмът има 8 награди и 24 номинации в различни филмови фестивали.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.