Mientras dure la guerra / По време на войната (2019)

Mientras dure la guerra / По време на войната (2019)

Mientras dure la guerra / По време на войната (2019)
Филми Екшън Драма Приключенски Исторически Военен
107 мин. 6.9 61 984
Sometimes silence is the worst lie

Mientras dure la guerra / По време на войната (2019)

Година: 2019
Държава: Испания, Аржентина
Жанр: Филми, Екшън, Драма, Приключенски, Исторически, Военен
Режисьор: Алехандро Аменабар
Участват: Кара Елехалде, Едуард Фернандес, Натали Поса, Патриция Лопез Арнаиз, Луис Сахера, Мигел Гасриа Борда, Лука Перос, Алфредо Вия, Хавиер Гаридо Гарсия
Времетраене: 107 мин.
Рейтинг: 6.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7818580/

Саламанка, лятото на 1936. Знаменитият писател Мигел де Унамуно решава публично да подкрепи военното въстание, убеден, че това ще сложи край на хаоса в Испания. В резултат веднага е отстранен от поста си на декан на Саламанкския университет от лявото правителство. Междувременно генерал Франсиско Франко присъединява войските си към въстанието, започва успешен военен поход от юг и тайно крои как да поеме контрол над войната. Започват кръвопролития и някои от приятелите и колегите на Унамуно са хвърлени в затвора. Това принуждава Унамуно да се усъмни в първоначалната си подкрепа за въстанието и да преосмисли принципите си. Когато Франко премества щаба си в Саламанка и става главнокомандващ, Унамуно посещава палата му, решен да настоява за снизходителност.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.