Sordo / Глуха съпротива (2019)

Sordo / Глуха съпротива (2019)

Sordo / Глуха съпротива (2019)
Филми Екшън Драма Европейски
121 мин. 5.5 52 413
When everything's silent, you can't hear your enemies

Sordo /  Глуха съпротива (2019)

Година: 2019
Държава: Испания
Жанр: Филми, Екшън, Драма, Европейски
Режисьор: Алфонсо Кортес-Каванилас
Участват: Асиер Етхеандиа, Мариан Алварес, Хуго Силва, Айтор Луна, Иманол Ариас, Рут Диаз, Стефани Джил, Антонио Дечент, Диего Сантяго
Времетраене: 121 мин.
Рейтинг: 5.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7336684/

Испания през 1944 г. Благодарение на борбата на Съпротивата и Съюзническите сили, нацистката окупация на Франция е прекратена. Вдъхновени от тази победа, една испанска група от съпротивата се хвърля в идеалистична операция, която цели възстановяване на испанска територия и сваляне на ген. Франко. Целта на групата е проста – да разруши инфраструктурата на режима. Но една непредвидена среща с испанската армия в момент, когато се взривява мост, е причина за смъртта на почти всички. Само двама остават живи – единият е арестуван, а Анселмо успява да избяга, макар че е останал глух след взрива. Без храна, топли дрехи и боеприпаси, Анселмо трябва да се справя както може, докато е преследван от военен капитан и руски снайперист.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.