Honeymood / В сватбено настроение (2020)

Honeymood / В сватбено настроение (2020)

Honeymood / В сватбено настроение (2020)
Филми Комедия Драма
90 мин. 5.9 69 743

Honeymood / В сватбено настроение (2020)

Година: 2020
Държава: Израел
Жанр: Филми, Комедия, Драма
Режисьор: Talya Lavie
Участват: Avigail Harari, Ran Danker, Dan Amroussi, Tom Antopolsky, Elisha Banai, Jonathan Dekel, Ana Dubrovitzki, Yael Folman, Niklas Klauner, Rubi Moskovitz, Orly Silbersatz, Meir Suissa
Времетраене: 90 мин.
Рейтинг: 5.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt11905730/

Булка и младоженец пристигат в луксозен хотелски апартамент за първата си брачна нощ. Когато Елеанор (Авигайл Харари) открива, че вече съпругът й Ноам (Ран Данкер) е получил като сватбен подарък пръстен от бившето си гадже, кавгата е неизбежна. Елинор настоява да върнат пръстена и младоженците напускат хотела, за да се впуснат в среднощна мисия. Простата им задача бързо излиза извън контрол и се превръща в сюреалистична одисея по улиците на Йерусалим. В рамките на една нощ двойката ще се сблъска с бивши любовници, потиснати несигурности и миналото си, което си мислят, че са загърбили.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.