El Angel / Ангелът (2018)

El Angel / Ангелът (2018)

El Angel / Ангелът (2018)
Филми Криминален Драма Биографичен
118 мин. 7.0 57 577

El Angel / Ангелът (2018)

Година: 2018
Държава: Аржентина, Испания
Жанр: Филми, Криминален, Драма, Биографичен
Режисьор: Луис Ортега
Участват: Лоренсо Феро, Чино Дарин, Мерседес Моран, Даниел Фанего, Сесилия Рот, Луис Гнекко, Малена Виля, Питер Ланзани, София Инес Торнър, Марчело Кансеми, Уилям Прочук, Марсело Д'андреа, Хорхелина Гуадалупе Айралди, Диего Ечегойен, Фернандо Ной
Времетраене: 118 мин.
Рейтинг: 7.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7204348/

Карлитос е 17 годишно момче с вид на филмова звезда, руси къдрици и детско лице. Като малък е копнеел за нещата на други хора, но едва като юноша се появява истинското му призвание - да бъде крадец. Когато среща Рамон в ново училище, той веднага започва да се хвали, за да привлече вниманието му. Заедно те ще тръгнат на пътешествие на търсене, любов и престъпление. Убийството е просто случайно отклонение на насилието, което продължава да се увеличава, докато Карлитос не бъде окончателно задържан. Заради ангелския си вид пресата нарича Карлитос „Ангел на смъртта“. Осипан от внимание заради красотата си, той се превръща в нощна знаменитост. Общо той извършва повече от четиридесет кражби и единадесет убийства. Днес, след повече от четиридесет и пет години затвор, Карлос Робледо Пуиг е затворник с най-дългият престой под ключ в аржентинската история.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.