JL Ranch / Семейно ранчо (2016)

JL Ranch / Семейно ранчо (2016)

JL Ranch / Семейно ранчо (2016)
Филми Уестърни Семеен
85 мин. 5.5

JL Ranch / Семейно ранчо (2016)

Година: 2016
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Уестърни, Семеен
Режисьор: Чарлз Робърт Карнер
Участват: Джон Войт, Тери Поло, Джеймс Каан, Мелани Грифит, Стивън Бауер, Нейтън Кийс, Тревър Донован, Лий Пърсел, Даниъл Р. Хил, Джон Нюбърг, Стивън Пол
Времетраене: 85 мин.
Рейтинг: 5.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt5321174/

Джон Ландсбърг (Джон Войт) е бивш шериф и опитен фермер, който е готов на всякакви жертви в името на любимото си ранчо. Един ден той е принуден да се сблъска челно с държавната бюрократична машина, след като старият му враг Тап Петерсън (Джеймс Каан) предприема изненадващо подмолен ход, за да надделее в продължилата десетилетия съседска война помежду им. Петерсън фалшифицира важни документи, така че да се окаже, че Ландсбърг не е собственик на фамилното рачно. Но преминалия през всевъзможни житейски бури Джон е свикнал да не се предава така лесно.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.