Never Too Late / Никога не е късно (2020)

Never Too Late / Никога не е късно (2020)

Never Too Late / Никога не е късно (2020)
Филми Комедия Драма Романтичен
95 мин. 5.6 60 032
Love isn't always on time.

Never Too Late / Никога не е късно (2020)

Година: 2020
Държава: Австралия
Жанр: Филми, Комедия, Драма, Романтичен
Режисьор: Марк Лемпрел
Участват: Джеймс Кромуел, Джаки Уивър, Денис Уотърман, Джак Томпсън, Шейн Джейкъбсън, Рени Лим, Рой Билинг, Макс Калън, Дарън Гилшенън
Времетраене: 95 мин.
Рейтинг: 5.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt9115528/

„Никога не е късно“ разказва изключително забавната история на четирима ветерани от Виетнамската война, избягали от лагер за военнопленници, които години по-късно се озовават в нов затвор – старческия дом. Всеки един от тях има несбъднати мечти, които копнее да превърне в реалност преди да е станало твърде късно. Те трябва да обединят сили още веднъж и да измислят как да избягат от адския старчески дом. След като са били разделени толкова години, приятелите се учат взаимно, че никога не е твърде късно – независимо на колко си години – да преследваш мечтите си. Комедия за любовта, приятелството и решителността с участието на Джаки Уийвър, Джеймс Кромуел, Шейн Джейкъбсън, Джак Томпсън, Рой Билинг и Денис Уотърман.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.