Вратарь Галактики / Галактически игри (2020)

Вратарь Галактики / Галактически игри (2020)

Вратарь Галактики / Галактически игри (2020)
Филми Екшън Фантастика Руски Спортен
118 мин. 4.1 138 820

Вратарь Галактики / Галактически игри (2020)

Година: 2020
Държава: Русия
Жанр: Филми, Екшън, Фантастика, Руски, Спортен
Режисьор: Джаник Файзиев
Участват: Евгений Миронов, Евгений Романцов, Мария Лисовая, Виктория Агалакова, Иван Иванович, Елизавета Тайченачева, Юлия Винс, Христина Блохина, Станислав Рогачев
Времетраене: 118 мин.
Рейтинг: 4.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7176054/

Годината е 2071. Галактическите войни са унищожили Луната и са променили климата на Земята. Москва е в тропическите гори, а Ню Йорк е покрит с лед. Над Москва се издига огромен извънземен кораб-стадион, където се провеждат грандиозни междугалактически състезания по космически топки - игра, която съчетава спортни и гладиаторски битки.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.