Bajocero / Под нулата (2021)

Bajocero / Под нулата (2021)

Bajocero / Под нулата (2021)
Филми Екшън Трилър Криминален
106 мин. 6.2 385 865
Escape is not the exit.

Bajocero / Под нулата (2021)

Година: 2021
Държава: Испания
Жанр: Филми, Екшън, Трилър, Криминален
Режисьор: Lluís Quílez
Участват: Хавиер Гутиерес, Кара Елехалде, Луис Калехо, Патрик Криадо, Андрес Гертрудикс, Исак Ферис, Микел Гелаберт, Едгар Виторино
Времетраене: 106 мин.
Рейтинг: 6.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt9845564/

Зимна нощ. Минусови температури. По средата на пуст път брониран полицейски микробус е нападнат по време на прехвърляне на затворници. Някой търси един от затворниците и няма да спре, докато не бъдат освободени. Планът му няма пропуски, не се интересува от последствията, нищо няма да го спре. Но Мартин, шофьорът на микробуса, успява да се барикадира в бронираната кабина със затворниците, превръщайки я единствено препятствие. Принуден да се примири с естествените си врагове, Мартин се опитва да оцелее и да изпълни дълга си в дълъг кошмар, който в крайна сметка го кара да постави под съмнение всичките си принципи.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.