Lara / Лара (2019)

Lara / Лара (2019)

Lara / Лара (2019)
Филми Драма Музикален
98 мин. 7.1 69 669

Lara / Лара (2019)

Година: 2019
Държава: Германия
Жанр: Филми, Драма, Музикален
Режисьор: Ян Оле Герщер
Участват: Том Шилинг, Райнер Бок, Корина Харфоух, Мала Емде, Един Хасанович, Йохан фон Бюлов, Гудрун Ритер, Марк Филатов, Фридерике Кемптер, Бирге Шаде, Хилдегард Шрьотер, Барбара Филип
Времетраене: 98 мин.
Рейтинг: 7.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7275830/

На своя шейсети рожден ден Лара има и друг повод да празнува – същата вечер е най-важният концерт в кариерата на сина и Виктор, който е пианист. Лара е предначертала музикалната му кариера, тя е неговият двигател. Но седмици наред Виктор е неоткриваем и по всичко личи, че майка му не е добре дошла на събитието. Без колебание тя изкупува всички останали билети и започва да ги раздава, на когото види. Колкото повече Лара се опитва да превърне концерта в успех обаче, толкова повече нещата излизат от контрол.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.