Free Willy 3 / Волният Уили 3 (1997)

Free Willy 3 / Волният Уили 3 (1997)

Free Willy 3 / Волният Уили 3 (1997)
Филми Драма Приключенски БГ Аудио Семеен
86 мин. 4.8 45 331
Нов приятел. Нова заплаха. Ново приключение.

Free Willy 3 / Волният Уили 3 (1997)

Година: 1997
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Драма, Приключенски, БГ Аудио, Семеен
Режисьор: Сам Пилсбъри
Участват: Джейсън Джеймс Рихтер, Аугуст Шелемберг, Ани Корлей, Винсент Бери, Патрик Килпатрик, Таша Симс, Петер ЛаКройх, Стефан Е. Майлер, Иън Трасей, Матю Лоукър, Роджър Р. Крос, Рик Бургес, Роман Данило
Времетраене: 86 мин.
Рейтинг: 4.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0119152/

10 годишният Макс е поведен на китоловна експедиция от баща си. Когато вижда прекрасните създания (косатките) Макс разбира, че баща му върши неправилни работи. В същото време пристига и вече порасналият Джеси, който ще се занимава с изследователска дейност на косатките. По приятни и неприятни събития съдбата среща Джеси и Макс. Разберете дали двамата авантюристи ще успеят да спасят боговете на моретата, а именно косатките. Очаквайте още много приключения и трогателни моменти в авантюрата "Волният Уили 3".

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.