La novia / Невестата (2015)

La novia / Невестата (2015)

La novia / Невестата (2015)
Филми Драма Европейски
96 мин. 6.7 76 558

La novia / Невестата (2015)

Година: 2015
Държава: Испания, Германия
Жанр: Филми, Драма, Европейски
Режисьор: Паула Ортис
Участват: Инма Куеста, Алекс Гарсия, Асиер Етхеандиа, Луиза Гаваса, Карлос Альварес-Новоа, Летисия Долера, Консуело Трохилйо, Ана Фернандес, Мария Алфонса Росо, Мануеа Велес, Мариана Кордеро
Времетраене: 96 мин.
Рейтинг: 6.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2734566/

Филмът е по пиесата „Кървава сватба” на Федерико Гарсия Лорка, а действието се развива в Испания през двайсетте и трийсетте години. Дългогодишна кървава вражда между няколко семейства е на път да приключи със сватба между момче и момиче от две от семействата. Но Съдбата и Смъртта имат свои собствени планове – момичето е влюбено в друг. По време на сватбеното тържество булката и нейният любовник избягват на кон, а младоженецът не е на себе си от гняв. Влюбените знаят, че постъпката им не е правилна и прекрачва всички обществени норми, но страстта ги заслепява. Последвалите събития водят до трагичен край.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.