The Rifleman / Стрелецът (2019)

The Rifleman / Стрелецът (2019)

The Rifleman / Стрелецът (2019)
Филми Драма Исторически Военен
104 мин. 8.0 140 538
The Rifleman / Стрелецът (2019)

The Rifleman / Стрелецът (2019)

Година: 2019
Държава: Латвия
Жанр: Филми, Драма, Исторически, Военен
Режисьор: Дзинтарс Драйбергс
Участват: Мартинс Вилсънс, Раймондс Селмс, Ото Брантевичс, Джекабс Рейнис, Гатис Гага, Ренарс Зелтинс, Вилис Даудзинс, Грета Трусина, Иева Флоренция, Резия Калнина, Лаума Балоде, Оскарс Холщайнс, Пьотърс Карпухинс
Времетраене: 104 мин.
Рейтинг: 8.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6084202/

Латвия. Идиличният живот на 16-годишния Артурс, който работи във ферма, е разбит на парчета с началото на Първата световна война. След като губи майка си и дома си, той намира утеха в армията – записва се, защото за първи път национални батальони са допуснати в руската имперска армия. Но войната не е това, което си е представял – няма слава, няма справедливост, тя е брутална и болезнена. Войната отнема живота на баща му и брат му и Артурс вече е съвсем сам. Обещанията за бързо разрешаване на конфликта и завръщане в Латвия се оказват напразни. Артурс започва да мисли, че единствено той иска да се прибере у дома и че родината му всъщност е само площадка за игра на други нации. Той намира сили за последната битка и се прибира вкъщи, за да започне от нулата, също като новородената му държава.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.