The Rocket / Ракетата (2013)

The Rocket / Ракетата (2013)

The Rocket / Ракетата (2013)
Филми Драма
100 мин. 7.3 42 892


Година: 2013
Държава: Австралия, Лаос, Тайланд
Жанр: Филми, Драма
Режисьор: Ким Мордонт
Участват: Loungnam Kaosainam, Suthep Po-ngam, Sitthiphon Disamoe, Boonsri Yindee, Alice Keohavong, Karen, Chanthachone Latvongxay, Sumrit Warin, Samnuan Sankote
Времетраене: 100 мин.
Рейтинг: 7.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2178256/

Момче, за което се смята, че носи лош късмет на всички около него, води семейството си и двама нови приятели през Лаос, за да намери нов дом. След пълен с бедствия път през земя, белязана от наследството на войната, за да докаже, че не носи лош късмет, той изгражда гигантска ракета, за да се включи в най-вълнуващото и опасно състезание за годината: Ракетният фестивал.
[media=https://www.youtube.com/embed/l9dHw423U7Q]
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.