Shindisi / Шиндиси (2019)

Shindisi / Шиндиси (2019)

Shindisi / Шиндиси (2019)
Филми Драма Военен
101 мин. 8.6 86 198

Shindisi / Шиндиси (2019)

Година: 2019
Държава: Грузия
Жанр: Филми, Драма, Военен
Режисьор: Дито Цинцадзе
Участват: Гога Пипинашвили, Дато Бахтадзе, Джио Габуния, Гиорги Цаава, Гиорги Грдзелидзе, Лаша Джухарашвили, Джиорджи Хурцилава
Времетраене: 101 мин.
Рейтинг: 8.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt10715974/

Филмът е по действителни събития от времето на руската военна намеса в Грузия през 2008. Шиндиси е село близо до Тбилиси. Там руски окупационни войски обкръжават грузински военни, след като е обещан мирен коридор. Руските части нарушават хуманитарната спогодба, която обещава помощ за ранените и достойно погребение за загиналите. Те не следват правилата и коварно откриват огън, а жителите на селото се опитват да спасят ранените грузински войници дори с цената на живота си. Един разказ за мъж, който не подозира каква вътрешна сила притежава и се превръща в герой в истинския смисъл на думата. Лентата е грузинската номинация за „Оскар“ за най-добър чуждоезичен филм.
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.