Blonde Venus / Русокосата Венера (1932)

Blonde Venus / Русокосата Венера (1932)

Blonde Venus / Русокосата Венера (1932)
Филми Драма
93 мин. 7.1 14 561
What could she do but flee from love? She loved two men at once!

Blonde Venus / Русокосата Венера (1932)

Година: 1932
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Драма
Режисьор: Джоузеф фон Щернберг
Участват: Кларънс Мюз, Марлене Дитрих, Хърбърт Маршъл, Кари Грант, Дики Мур, Джин Моргън
Времетраене: 93 мин.
Рейтинг: 7.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0022698/

Американския химик Нед Фарадей се жени за красивата германка Хелън, която работи като кабаретна актриса. След нещастен случай Нед се натравя с радий и му предстои скъпо лечение в Германия, където са единствените му шансова да бъде излекуван.
Семейството няма достатъчно пари в наличност, затова Хелън запома да работи в популярен нощен клуб, където се превъплъщава в Русата Венера. Красавицата печели много обожатели и не толкова много пари, затова се налага скоро да се отдаде на милионера Ник Таунсънд, който е готов да заплати голяма сума, за да я има.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.