Shanghai Express / Шанхайски експрес (1932)

Shanghai Express / Шанхайски експрес (1932)

Shanghai Express / Шанхайски експрес (1932)
Филми Драма Романтичен Приключенски
82 мин. 7.3 21 080
Many Men Had Loved Her -- but only one had been loved in return !

Shanghai Express / Шанхайски експрес (1932)

Година: 1932
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Драма, Романтичен, Приключенски
Режисьор: Джоузеф фон Щернберг
Участват: Уорнър Оланд, Луиз Клоусър Хейл, Лоурънс Грант, Емил Шотар, Ана Мей Уонг, Клайв Брук, Густав фон Сейфертитц, Марлене Дитрих, Леонард Кери
Времетраене: 82 мин.
Рейтинг: 7.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0023458/

След като е изоставена от любовника си, капитан Доналд Харви, Лили се отдава на живот, изпълнен с тръпки и приключения. Но не след дълго двамата се срещат отново, на влак за Шанхай. Пътуват заедно с колоритна група пътници, сред които търговец, който се осмелява да предложи брак на красивата Лили. Тя, разбира се, му отказва. скоро след това китайски бунтовници завземат влака, а капитан Харви е взел за заложник. оказва се, че търговецът е водач на бунтовниците, а Лили, в опит да спаси живота си мъжа, когото никога не е спирала да обича, ще се съгласи на ужасна сделка...

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.