Wonder Woman 1984 / Жената чудо 1984 (2020)

Wonder Woman 1984 / Жената чудо 1984 (2020)

Wonder Woman 1984 / Жената чудо 1984 (2020)
Филми Екшън Приключенски Фентъзи
151 мин. 5.8 1 184 037
A new era of wonder begins.

Wonder Woman 1984 / Жената чудо 1984 (2020)

Година: 2020
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Екшън, Приключенски, Фентъзи
Режисьор: Пати Дженкинс
Участват: Кристен Уайг, Крис Пайн, Гал Гадот, Педро Паскал, Робин Райт, Кони Нилсен, Лили Аспел, Амр Уокед, Кристофер Полаха, Наташа Ротуел, Рави Пател, Оливър Котън, Лучан Перес, Габриела Уайлд, Келвин Ю, Стюарт Милиган, Шейн Атвоол
Времетраене: 151 мин.
Рейтинг: 5.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7126948/

Гал Гадот е отново в коронната си роля на Жената чудо и в своята нова мисия, чието действие се развива по време на Студената война, принцесата на Амазонките Диана ще се изправи срещу археоложката Барбара Ан Минерва, която ще се превърне в зловещата Чита – изиграна от Кристен Уиг; героят на Педро Паскал, Макс Лорд, също крои пъклен план... а Крис Пайн се завръща като Стив Тревър!

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.