Sorellina e il principe del sogno/ Ализея и принцът от сънищата (1996)

Sorellina e il principe del sogno/ Ализея и принцът от сънищата (1996)

Sorellina e il principe del sogno/ Ализея и принцът от сънищата (1996)
Филми Романтичен Приключенски Фентъзи Европейски
180 мин. 6.4 69 898

Sorellina e il principe del sogno/ Ализея и принцът от сънищата (1996)

Година: 1996
Държава: Италия
Жанр: Филми, Романтичен, Приключенски, Фентъзи, Европейски
Режисьор: Ламберто Бава
Участват: Вероника Логан, Раз Диган, Юрген Прохнов
Времетраене: 180 мин.
Рейтинг: 6.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0116613/

Бащата на Ализея умира и за да помага на болната си майка и да отгледа малките си братчета,девойката се нагърбва с тежък труд. Една нощ,в която навън вилнее буря, на вратата на къщичката им чука старец и моли да пренощува в дома им. Добрата Ализея пуска пътника, без да подозира, че това е злият магьосник Азарет.Той отвлича братчетата ѝ и погубва майка им. Девойката тръгва да търси братята си, не знаейки, че на Азарет са нужни именно тя и нейната младост, а децата са само примамка . По същото време в своя замък се завръща жестокият крал Курдок. Учуден и разгневен, че противно на очакванията му,неговият син Деймиан е добър и състрадателен, той се опитва да го принуди да стане палач на един от пленниците. Майката на Деймиан помага на сина си да избяга от гнева на Курдок. Ализея и Деймиан се срещат и решават да продължат своя път заедно...

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.