Подольские курсанты / Подолските курсанти (2020)

Подольские курсанты / Подолските курсанти (2020)

Подольские курсанты / Подолските курсанти (2020)
Филми Екшън Драма Военен Руски
136 мин. 5.8 423 308

Подольские курсанты / Подолските курсанти (2020)

Година: 2020
Държава: Русия
Жанр: Филми, Екшън, Драма, Военен, Руски
Режисьор: Вадим Шмелев
Участват: Алексей Бардуков, Евгений Дятлов, Сергей Безруков, Любовь Константинова, Артём Губин, Игорь Юдин, Гурам Баблишвили, Дмитрий Соломыкин, Роман Мадянов, Екатерина Редникова
Времетраене: 136 мин.
Рейтинг: 5.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt12216986/

Филмът разказва за историята на героичната позиция на кадетите от Подолск пред Москва през октомври 1941 г. Кадети от Подолските пехотни и артилерийски училища са изпратени на линията на отбраната на Илински, борейки се заедно с части от съветската 43-а армия, за да задържат настъплението на Германия до пристигането на подкрепления. Безнадеждно превъзхождащи млади мъже в тийнейджърските си години полагат живота си в битка, продължила почти две седмици, за да възпрепятстват далеч превъзхождащите ги германски сили, настъпващи към Москва. Този филм не е само за война. Става дума и за любовта, истинското другарство и пътя от юношеството към мъжеството. Около 3500 юнкери и техните командващи офицери бяха изпратени да задържат последната отбранителна линия извън Москва. Повечето от тях останаха там за вечността.
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.