Queen Marie of Romania / Румънската кралица Мария (2019)

Queen Marie of Romania / Румънската кралица Мария (2019)

Queen Marie of Romania / Румънската кралица Мария (2019)
Филми Драма Исторически Биографичен Европейски
110 мин. 7.6 136 132

Queen Marie of Romania / Румънската кралица Мария (2019)

Година: 2019
Държава: Румъния
Жанр: Филми, Драма, Исторически, Биографичен, Европейски
Режисьор: Алексис Кахил
Участват: Роксана Лупу, Ангел Деймиън, Юлия Вердеш, Филипе Кароа, Даниел Плие, Адриан Титиени, Сербан Павлу, Патрик Друри, Роберт Кавана, Николас Бултон, Дориан Божуца, Карън Уестууд, Даяна Владу, Морган Диър, Адриан Вълкун, Каролина Рилин
Времетраене: 110 мин.
Рейтинг: 7.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt9110902/

Първата световна война е приключила и Румъния е потопена в икономическа несигурност и политически размирици. Кралица Мария отпътува за Париж с важна мисия – да убеди представителите на държавите участнички в свиканата във Версай на 18 януари 1919 Парижка мирна конференция да признаят обединението на румънските територии под името Велика Румъния. Филмът изследва нейният личен принос и решаваща роля в преговорите, както и политическия отпор, който тя среща у дома и в чужбина в условията на един драматично бързо и радикално променящ се свят.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.